Facebook Posts

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 27-Nov-20 06:00:00 PST. The current time is Sunday, 29-Nov-20 20:10:24 PST.
Type: OAuthException

4 weeks ago

Ndertuesi

Ndertuesi shpk shpall konkurs per 4 vende te lira per saldues dhe 4 axhustrator.
Kandidatet do te kene mundesi te punojne me orar te plote si dhe te mundesine te punojne ne Gjermani sipas nevojes se realizimit te projekteve.
Inkurajohen kandidatet qe kane interesim per te punuar me pune metalike te praqiten permes emailit info@ndertuesi.com, ne tel: 044238601, 044373639 apo edhe direkt ne web: www.ndertuesi.com
Per kandidatet fillestarë qe deshirojne qe aftesite ne saldim ti avancojne, te Ndertuesi do te kene mundesine qe te perfitojne deri ne certifikim me ISO standarde.
See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Ndertuesi

Weld Tech SHPK sot po fillon me trajnimin intenziv sipas standardit EN ISO 9606-1, për saldues të cilët duan që ata dhe kompanitë ku punojnë të jenë në nivel profesional.
Trajnimet janë të bazuara në standardet Evropjane dhe kandidatët të cilët e kalojnë testimin me sukses nga trupë e akredituar ndërkombëtare IIW (Internation Institute of Welding) do të pajisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht.

Weld Tech Sh.p.k. promovon saldimin si profesion i cili është shumë kërkuar dhe i lëvërdishëm si në Kosovë ashtu edhe Gjermani e shtete tjera të Bashkimit Evropjan.

Kandidatët ose kompanitë e interesuara mund të na kontaktojnë përmes emailit: weldtech.ks@gmail.com ose në mobil: +38344238601.
See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Ndertuesi

Sot perfundoj me sukses projekti i ures mbikalim ne Gjakove e cila ne fakt nuk sherben per komunikacion por per sistemin e kanalizimit. Realizimi i puneve u krye ne afat rekord. Falenderojme kompanine KWE per mundesine e bashkepunimit ne kete projekt. Falemderojme gjithashtu edhe stafin e Ndertuesi Sh.p.k. qe me perkushtimin maksimal perfunduan edhe nje projekt inxhinjerik ku standardi i punes eshte kualiteti.
Vazhdojme me projektin e radhes.
See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Ndertuesi

Perderisa pandemia vazhdon, karantina eshte mase e re per te luftuar te keqen aktuale. Ne keto kohe te veshtira Ndertuesi Sh.p.k. sot beri nje hap te vogel duke filluar me plasimin e produkteve me tregun Gjerman. Dite me pare NDERTUESI SH.P.K. eshte certifikuar me standardin EN 1090 EXC2 qe nenkupton markaturen CE. Duke filluar me exportimin e produkteve si realizim i porosise se pare ne vazhdojme perpara duke garantuar cilesi ne pune. See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Ndertuesi

Ndertuesi See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Ndertuesi

Gëzuar 2020! See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Ndertuesi

Kosovo is ready for you 🇩🇪 See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Ndertuesi

Shkallë emergjente, dhe rrethoja 👌 See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Weld Repairing the excavator bucket. See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Prerja manuale e llamarinës prej çeliku me plasma Powermax 125.
#ndertuesi është përfaqësues autorizuar për Kosovë.
See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Aplikimi i teknologjise se re True Hole Technology nga Hyperthem gjat procesit te prerjes se pllakave me makine CNC. See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Vanad BLUESTER with the plasma source Kjellberg HiFocus at BAEST Machines & Structures, a.s. See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

NDERTUESI GmbH

—> www.ndertuesi.com

#konstanz
#ndertuesi
#Metallkonstruktionen
See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Ndertuesi GmbH, #metallbau See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Saldimi i llamarinës prej çeliku me trashësi 3 mm. Paisja LORCH TRAC WELD PRO. See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

Prerje këndore (3D/bevel cutting) e pllakës me trashësi 25 mm nga makina Vanad Bluester. See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

LORCH Track welding See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi

LORCH TRAC Welding See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Ndertuesi
View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

youtu.be/GPx7dyBazjk See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

youtu.be/DJlxQPeiVcg See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Makina CNC nga Vanad e cila mundeson prerjen e tubave dhe pllakave 2D. See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

youtu.be/9xhbC9saI14 See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Falenderojme te gjithe vizitoret ne shtandin e Ndertuesit per interesimin ne panairin Expokos. See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Disa detale te saldimeve See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi
View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi
View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi
View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Presantimi i saldimit permes video incizimeve. LORCH TRAC WELD PRO + OSCILLATOR See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Disa (live) foto gjatë demonstrimit te pajisjes se avancuar per saldim LORCH Trac Weld Pro + Oscillatori.
Demonstrimi eshte realizuar duke salduar kryesisht tub me diameter 2500 mm dhe trashesi muri t=10 mm ne pozicione te ndryshme.
Pajisja eshte prodhuar nga LORCH Gjermani dhe mundeson procese te saldimit me kualitet te lartë.
NDERTUESI eshte partner i autorizuar per Kosove nga Kompania LORCH.
See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

#Ndërtuesi përfaqësues i vetëm për Kosovë për #hypertherm See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

#Hypertherm Plazma PowerMax 125 See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Instalacioni i Pavarësisë, në Hyrje të Parlamentit. See MoreSee Less

View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi
View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi
View on Facebook

3 years ago

Ndertuesi

Shpallje:

"NDERTUESI" hapë vende të lira pune për:

Saldim me MIG MAG & HARK ELEKTRIK

Kerkojm 3 Saldues, duhet të ken njohuri shumë të mira ne punen e Saldimit.

Të interesuarit mund të paraqiten në INBOX.
See MoreSee Less

View on Facebook

4 years ago

View on Facebook